Uppdaterad 2018-11-06

Ny video på Zackira

 

Bilder tagna av Elizabeth Elmseld/Nicky Blansert/Emily Elmseld. Får ej kopieras utan tillstånd

Till salu här på gården:

Alla våra unghästar föds upp på förstklassigt foder och mycket utevistelse med jämnåriga kamrater. De är väluppfostrade och trafiksäkra, vana vid hundar, kor, cyklister osv. De rids in när de är mogna för det, några på våren som treåringar, några på hösten. Några får vänta tills de är fyra och rids in på våren, allt efter hur de mognat psykiskt och fysiskt De ridna hästarna är i princip alltid röntgade. Har du frågor eller är intresserad av någon av våra hästar är du välkommen att höra av dig

Ridhästar

Zackira, 2014 167 cm e Blue Hors Zack-Kennedy-Samber. Zackira är en mycket vacker, ädel och positivt känslig häst med en härlig arbetsvilja. Hon har under våren tillbringat 2 månader i Tyskland för grundutbildning och utbildas nu några veckor hos Anna Hassö. Zackira har fått utmärkelsen "Dagens bästa sto" i Danmark, med poängen 9988 67 798 9 och gjort ett godkänt ridprov med 7,5-8,5-7-8-8 totalt 780 p. En bror är godkänd hingst och tävlar medelsvår hoppning. Stammen är bästa tänkbara för en karriär på dressyrbanan eller avelsboxen, ett sto för den riktigt kvalitetsmedvetne färgavlaren eller dressyrryttaren som vill ha något utöver det vanliga.

200 000,-

Ridvideo

Exteriör

Terrängvideo 

Unghästar

Det finns ett par unghästar kvar från årgången 2016, ett sto och en hingst e Heart-Throb BS. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Avelsston

Är du intresserad av något av våra avelsston? Kontakta oss gärna, vi har flera som är till salu

Föl 2017

Unghästar för dressyr, hoppning, fälttävlan och travsport.

Läs mer här

Priser från 25 000,-

Föl 2018

Ev finns ett stoföl kvar till salu, Spectra. Läs mer här