Uppdaterad 2018-05-25

Zackira inlagd

Bilder tagna av Elizabeth Elmseld/Nicky Blansert. Får ej kopieras utan tillstånd

Till salu här på gården:

Alla våra unghästar föds upp på förstklassigt foder och mycket utevistelse med jämnåriga kamrater. De är väluppfostrade och trafiksäkra, vana vid hundar, kor, cyklister osv. De rids in när de är mogna för det, några på våren som treåringar, några på hösten. Några får vänta tills de är fyra och rids in på våren, allt efter hur de mognat psykiskt och fysiskt De ridna hästarna är i princip alltid röntgade. Har du frågor eller är intresserad av någon av våra hästar är du välkommen att höra av dig

Ridhästar

Zackira, 2014 167 cm (växer) e Blue Hors Zack-Kennedy-Samber. Zackira är en mycket vacker, ädel och lite känslig häst. Hon har tillbringat 2 månader i Tyskland för grundutbildning. Hon har en bror som varit godkänd hingst och som i dag tävlar medelsvår hoppning. Stammen är bästa tänkbara för en karriär på dressyrbanan eller avelsboxen, ett sto för den riktigt kvalitetsmedvetne färgavlaren.

100 000,-

Willow, -15 fn 162 cm e Oliver HFD (Voltaire)-Wolfgang Amadeus Mozart. För dig som vill ha en häst som verkligen sticker ut i mängden, för hoppning eller varför inte fälttävlan, hon har mycket angloarabblod på mödernet. Läs mer här

Supertrevlig och enkel i all hantering.

Förväntad storlek 165-170 cm

Inriden i Tyskland

75 000,-

Video

Unghästar

Galicia Z -14, fn 163 cm, växer några cm till e Granilli S (Grannus)-Acord II-Mytens XX. Pigg och glad tjej med bra stam & möderne och rör sig trevligt. För valfri sport och även avel. Ännu ej inriden.

Läs mer här

60 000,- eller 80 000,- med 2 månaders utbildning

Video

Avelsston

Dressyrstammade Carezz är till salu, då vi inte kan behålla alla. Hon är stambokförd med 9 för typ och sedan genomgående åttor. En ädel, genomtrevlig, superfertil dam, som är väldigt lätt att välja hingst till. Nu är hon dräktig med fantastiske Salineros far, Salieri, och fölar i maj-18. Tar sig lika lätt på färsk som på fryst.  Säljes med eller utan fölet i magen, 60 000,- inkl fölet.

Föl 2017

Unghästar för dressyr, hoppning, fälttävlan och travsport.

Läs mer här

Priser från 65 000,-

Föl 2018

Nu börjar årets föl födas, och det första är till salu. Läs mer här

Priser från 45 000,-

 

Bilden visar Arktis E e Armsion (Armitage-Cicero Z)-Sir Cisco-Mondras