Vill du vara med från början? Du kan köpa ett redan "tillverkat" blivande föl eller hyra magen på något av våra avelsston (eller ungston) och själv välja hingst. Stoet blir kvar hos oss och du hämtar fölet när det är avvant. Du kan stå som uppfödare, välja namn och vara så delaktig du vill. 

 

Vill du själv välja hingst till något av våra ston har vi ett stort kontaktnät runt om i Europa, och kan därmed erbjuda i princip vilken hingst som helst till våra ston. Det är väl bara in princip fantasin och plånboken som sätter gränser. Viktigt är dock att hingst- och stoval passar ihop. 

Ston som kan vara intressanta...

Du kan självklart välja fritt bland våra avelsston, de nedan är bara en rekommendation.

Dressyr

Kolsvarta Rayola, selektionssto e JJ RayBan-D-Day. Ur ett mycket välproducerande möderne som funnits på gården i 28 år. Rayola stambokfördes för det tyska förbundet med inte mindre än en 9 i helhetsintryck

I år dräktig med Sir Statham ML 

Hoppning

D'Marilyn Monroe de Rock1 Z e Dominator Z-C'Est Lui. Kolsvart, ädel, elegant sto av god storlek med meriterat möderne. Årets hingstval är Sir Statham ML, fölet kan bokas.

Fälttävlan

Zenani  XX e Acer Star-Bahamian Bounty-Galileo. Välgående, välbyggt fullblodssto av god storlek. Vi tänker isabellfärgade Royal Valentine XX till henne i år, men vill du tex boka in Statham är det också en idé. Mormor Zhenyi har en superfin treåring efter honom. Massor med meriter från galoppbanan på mödernet.

Som sagt alla våra ston kan leasas. Är din högsta önskan ett fullblodsföl för galoppsport, ja visst har vi ett par sådana stonl. Skäckföl efter en av världen bästa hopp-/dressyrhingstar, det fixar vi. Vill du använda en dressyrhingst med de allra bästa generna så har vi ett sto som är typisk outcross och kan betäckas med D-, S-, F-linjerna osv utan att du behöver fundera på inavel. Vi har unga ston med attraktiv stam och prestationsmöderne om du vill "chansa" och beprövade ston om du vill använda unga, lovande hingstar.

Stoet semineras här hos oss om det gäller hingstar på färsk semin från hela Europa, fryst gör vi inte men kan ordna. Hingstar som inte står på EU-station eller där det inte skickas, vi fixar det med. Transport till stora stuterier i Europa är inga problem. Vill du använda en hingst som inte godkänns av SWB, inga problem, vi hjälper till med registrering och fölvisning även av dessa.

Tycker du att något av våra blivande föl 2023 är intressant kan du köpa det också, vi har fölningar som startar i februari.