Vill du vara med från början? Du kan köpa ett redan "tillverkat" blivande föl eller hyra magen på något av våra avelsston (eller ungston) och själv välja hingst. Stoet blir kvar hos oss och du hämtar fölet när det är avvant. Du kan stå som uppfödare, välja namn och vara så delaktig du vill. 

 

Vill du själv välja hingst till något av våra ston har vi ett stort kontaktnät runt om i Europa, och kan därmed erbjuda i princip vilken hingst som helst till våra ston. Det är väl bara in princip fantasin och plånboken som sätter gränser. Viktigt är dock att hingst- och stoval passar ihop. 

Ston som kan vara intressanta...

Du kan självklart välja fritt bland våra avelsston, de nedan är bara en rekommendation.

Dressyr

Kolsvarta Rayola, selektionssto e JJ RayBan-D-Day. Ur ett mycket välproducerande möderne som funnits på gården i 27 år. Rayola stambokfördes för det tyska förbundet med inte mindre än en 9 i helhetsintryck 

Hoppning

Yahoo har haft 2 avkommor med Sir Statham ML, homozygota  och har en fantastisk 2-årig skäckig dotter efter unga Karat du Plessis (Padock du Plessis (Kannan)-Corofino. Karat fick inte mindre än 8,93 i hoppdelen av sitt 14-dagarsprov och tävlar idag svår hoppning. Dottern kan bokas nästa år

Fälttävlan

Zhenyi XX, vårt ytterst välstammade fullblodsto e Galileo-Royal Academy Hon har en räcka avkommor framgångsrika på galoppbanorna. De blir stora, snygga och har bra gång. I år har hon sitt första halvblodsföl vid sidan, efter Sir Statham, bedömd med höga poäng för typ och gång, ett förstklassigt fälttävlansämne. 

Som sagt alla våra ston kan leasas. Är din högsta önskan ett fullblodsföl för galoppsport, ja visst har vi ett sådant sto, och även ett sto för travavel. Skäckföl efter en av världen bästa hopp-/dressyrhingstar, det fixar vi. Vill du använda en dressyrhingst med de allra bästa generna så har vi ett sto som är typisk outcross och kan betäckas med D-, S-, F-linjerna osv utan att du behöver fundera på inavel. Vi har unga ston med attraktiv stam och prestationsmöderne om du vill "chansa" och beprövade ston om du vill använda unga, lovande hingstar.

Stoet semineras här hos oss om det gäller hingstar på färsk semin från hela Europa, fryst gör vi inte men kan ordna. Hingstar som inte står på EU-station eller där det inte skickas, vi fixar det med. Transport till stora stuterier i Europa är inga problem. Vill du använda en hingst som inte godkänns av SWB, inga problem, vi hjälper till med registrering och fölvisning även av dessa.

Tycker du att något av våra blivande föl 2020 är intressant kan du köpa det också, vi har fölningar som startar i april.