Brave Tribute XX

Född 27/2-2007, 160 cm 

Fadern I Was Framed var den första fullblodshingsten i Europa med den ovanliga färgen overo. Han är själv ostartad men har flera avkommor som tävlat galopp, mest känd är kanske Silvery Moon, som var en riktigt publikfavorit under sin karriär. I dag är han pensionerad från banorna och populär avelshingst på anrika Landgestüt Marbach. Bland avkommorna, som finns över hela världen, återfinns också framgångsrika hopphästar och show-vinnare. Farmodern Dance Spot tjänade närmre 500 00 dollar under sin löpkarriär och hon har flera syskon som haft framgångar på galoppbanorna, bla helbrodern Living dreams med 150 000 dollar på kontot. Farmorsfar Dancebel var en mycket framgångsrik löphäst (200 000 dollar).

Brave Tributes mor Facsimile, tävlades innan hon sattes i avelsboxen, där hon producerade ett antal vinnare både i slätlopp och över hinder runt om i Europa. Tyvärr fick Brave Tribute aldrig chansen då uppfödarparet, som hade höga förhoppningar om honom som både avelshingst och tävlingshäst när han föddes, skilde sig när han var ett år och han hamnade hos en hästsamlare.

På mödernet har alla stona tillbaka till slutet av 1800-talet tävlat med framgång på galoppbanor i hela Europa. 6 generationer tillbaka finns stoet Mumtaz Begum, mor till hingstarna Darbhanga, som köptes till Flyinge, och Nasrullah, båda gjorde stort avtryck i fullblodsaveln. Modern till henne, Mumtaz Mahal är ett av framgångsrika Aga Kahn Studs stamston.

Brave Tribute XX            

I Was Framed (USA)

Racey Remarque (USA)              

Sonny´s Solo Halo (USA)                 

Patchy Lassy (USA)                     

Dance Spot (USA)                

Dancebel (GB)                    

Stun (USA)                  

Facsimile (GB)  

Superlative (IRE)                

Nebbiolo (GB)                      

Clariden (GB)                         

Just Julia (GB)                      

Natroun (FR)

Adana (FR)

 

Länk till Svensk Galopp