St.Pr.St Patrola

22.02.2004, 164 cm, Tysk sporthäst

Uppfödare: Stiftung Brandenburgerisches Haupt- und Landgestüt, Neustadt (Dosse)

 

Patrola har ett guldkantat möderne och är efter golden cross-hingsten Don 

Pikado, som tävlade svår dressyr, har ett positivt avelsindex i dressyr, avkommor i svår klass och ett par godkända söner. Han är helbror med Danny De Vito som tävlade GP dressyr och även han framgångsrik i avelsboxen. Morfadern Brandenburger vann sitt hingstprov och tävlades i svår hoppning med framgång. Hans avkommor har tävlat ihop mer än 2 miljoner kronor, främst i hoppning där han har 20 avkommor i svår klass. 123 döttrar har satts i avel och av dem har 25 belönats med statspremie, och flera döttrar har tagits in i prestationsstamboken. 

Modern Pasadena är även hon belönad med statspremie och har producerat ett flertal statspremierade döttrar som lyckats väl i avelsboxen och på tävlingsbanorna, och dottern Pretty Girl (statspremie och placerad i brilliant-ringen) e Paradiesvogel är mor till godkända hingsten Da Silva e Desperados som idag tjänstgör på stuteriet i Neustadt-Dosse och har debuterat i medelsvår dressyr samt Dart 2 e Danone som tävlar svår dressyr. Hon är också mor till Pamela e Exposé som tävlar svår dressyr och Doodle Jump de Luxe med placeringar i msv. 

Pasadenas syster SPS Primadonna e Gotland är bla mor till godkända hingsten Caprigold e Caprimond och den fantastiska Poesie I e Brentano II som är mor till godkända hingstarna Samba Hit I-IV och döttrarna Poetin I-VI. Primadonna är även mor till en rad svårklasshästar i dressyr, flera godkända hingstar och mor till Passionata som i sin tur är mor till avelsmatadoren Quaterback.

Patrola kommer ur den berömda P-familjen från Neustadt som producerat ett stort antal godkända hingstar förutom de som nämnts ovan, tex Quadroneur I-II, Sommerhit, Browning, Quaterstern, Frühtau, Fürst Fontane och förstås mer kända Belantis och Quaterhit.

Patrola själv vansläktas förstås inte, hon gjorde ett utmärkt stoprov som 3-åring, där hon belönades med totalpoängen 7,98, för sin ridbarhet fick hon 8,75! Efter det har hon mest använts till avel, men tack vare sitt fantastiska temperament även till körning. 

 

Patrola

Don Pikado

Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Finale Pik Bube
Finette
SPS Pasadena Brandenburger Beach Boy
Wachtel e Wendekreis
SPS Parabiose Sekurit 3391
Parabel II

 

Avkommor:

-07 Palmira e Lord Fantastic, bästa stoföl, bästa 3-årssto i Brandenburg 2011, avelsindex 2017, 132

-08 DSP Parodie e San Muscadet, bästa 3-årssto i Brandenburg 2012, vinnare av 3-årschampionat i Brandenburg, deltagare i Bundeschampionat 2012. Vinnare av 4-årschampionat i Brandenburg.

-09 Palmira II e Lord Fantastic statspremiesto med totalpoängen 8,05. Exp Finland -16

-10 Lord Pad e Lord Fantastic, premie som föl (23,5 p) ridvideo

-13 Polka e Apeldoorn

-14 hingst e Van Vivaldi, premieföl (25 p)

-17 Hingst e Vis a Vis

-18 embryo-mottagare

-20 Pina Colada e Sir Statham, premieföl exp Finland

-21 Prisma e Sir Staham ML

-22 ? e Belami

Patrola med Palmira som föl, bästa dressyrstammade stoföl i Brandenburg

Patrola till höger, vid Nesutadt-Dosses stora hingstshow 2012.

Palmira som 3-åring, bästa dressyrstammade 3-årssto i Brandenburg 2010

DSP Parodie på Bundeschampionatet där hon fick 76,7 %

Nedan Pina Colada 2 dagar gammal

Prisma af Elestorp 1 dag gammal