Baileys Delux af Elestorp

15.06.2020 Mecklenburg, premieföl, 163 cm

Pappa Belami är nog den allra vackraste hingsten vi ägt, och även en av de trevligaste. Han tävlade dressyr och  startade även fälttävlan innan han såldes. Följ gärna länken i stamtavlan för att läsa mer om honom. Med hingstar som Belantis och Samba Hit II i stammen har Baileys genom sin far fått en gedigen dressyrstam.

Morfadern Semper var bästa hingst vid premieringen i Alsfeld 1997 och har producerat en mängd godkända söner världen över. Han har tävlande avkommor i alla discipliner och tävlade själv i både dressyr och hoppning. Hans far Sandro Z, hade framgångar i internationell svår hoppning och har grundat en hingstlinje, har dryga 40-talet godkända söner, tex Sandro Boy, Sandro Song och Silvio I-II. Han är far till internationella svårklasshoppare som Sandro Song (Ante Smlesa), Safari (Michael Abo) och Paradiso (Rolf-Göran Bengtsson), dessa startade alla i VM 2004. Tillsammans har hans avkommor tävlat ihop mer än 2,5 miljoner euro enbart i Tyskland.

Sempers mor Imago är belönad med både Ster och Elite i Holland och har egna meriter i medelsvår klass.

Samys morfar Samenco II K tävlades i svår hoppning och har en handfull godkända söner, bla Syltwind (SvH), Sarto och Sunman (int SvH). I fjärde led den homozygota polska trakehnerhingsten Astek, som har några godkända söner och avkommor i svår dressyr. I nästa generation Watzmann som var populär bland hoppavlarna i Tyskland och hans avkommor har tjänat ihop närmare 2 miljoner euro. Han har 17 godkända söner och inte mindre än 20 döttrar godkända i prestationstamböckerna A och D.

Amarilles helsyster Aleska är mor till Semper´s Spirit (e Semper). Han är avelsaktiv i Storbrittanien. 

 

 

Baileys Delux af Elestorp   

Belami       

Belantis       

Belantis

SPS Philharmonie

Samira

Samba Hit II

Sonora e Sonnenball

Samy Delux

Semper

Sandro

Imago e Samber

Samura

Samenco K

Amarilles e Astek

 

 

Mödernet heter SHILLON (Hannover Stutenstamm 1191330, Schridde 682), som bla producerat godkända hingstarna Wordly I-III, Forastero och Walchensee (GP dressyr) för att nämna några.  

Föllista:

-24 Sousa Cuveé af Elestorp e Special Edition