Baileys Delux af Elestorp

15.06.2020 Mecklenburg, premieföl, 161 cm

Morfadern Semper var bästa hingst vid premieringen i Alsfeld 1997 och har producerat en mängd godkända söner världen över. Han har tävlande avkommor i alla discipliner och tävlade själv i både dressyr och hoppning. Hans far Sandro Z, hade framgångar i internationell svår hoppning och har grundat en hingstlinje, har dryga 40-talet godkända söner, tex Sandro Boy, Sandro Song och Silvio I-II. Han är far till internationella svårklasshoppare som Sandro Song (Ante Smlesa), Safari (Michael Abo) och Paradiso (Rolf-Göran Bengtsson), dessa startade alla i VM 2004. Tillsammans har hans avkommor tävlat ihop mer än 2,5 miljoner euro enbart i Tyskland.

Sempers mor Imago är belönad med både Ster och Elite i Holland och har egna meriter i medelsvår klass.

Samys morfar Samenco II K tävlades i svår hoppning och har en handfull godkända söner, bla Syltwind (SvH), Sarto och Sunman (int SvH). I fjärde led den homozygota polska trakehnerhingsten Astek, som har några godkända söner och avkommor i svår dressyr. I nästa generation Watzmann som var populär bland hoppavlarna i Tyskland och hans avkommor har tjänat ihop närmare 2 miljoner euro. Han har 17 godkända söner och inte mindre än 20 döttrar godkända i prestationstamböckerna A och D.

Amarilles helsyster Aleska är mor till Semper´s Spirit (e Semper). Han är avelsaktiv i Storbrittanien. 

 

 

Baileys Delux af Elestorp   

Belami       

Belantis       

Belantis

SPS Philharmonie

Samira

Samba Hit II

Sonora e Sonnenball

Samy Delux

Semper

Sandro

Imago e Samber

Samura

Samenco K

Amarilles e Astek

 

 

Mödernet heter SHILLON (Hannover Stutenstamm 1191330, Schridde 682), som bla producerat godkända hingstarna Wordly I-III, Forastero och Walchensee (GP dressyr) för att nämna några.

  

Föllista:

-24 ? e Special Edition