D´Marilyn Monroe de Rock Z har flyttat in

Vi har försökt hitta en Dominator-dotter att betäcka med Statham, och plötsligt uppenbarade sig det perfekta stoet. Vi är jättenöjda med vad vi fått men självklart får man vad man betalar för. Är en häst billig betyder det att man också får sånt man inte önskat sig. Inköpt på ESHA´s auktion, utan så mycket information. 3 år, 170, kolsvart och med en godkänd bror på väg upp i svår klass, jättebra. Oj, har hon redan haft föl, totalt ohanterad och med en så utbredd ringorm att det skulle göra vilken ringormsforskare lyrisk att få testa nya behandlingar på. Tur vi har karantänstall. 

Lite ensamt är det nog, men god mat och omvårdnad så blir det nog hur bra som helst. 

Jag hoppas att de som fick hästar med Potijk igår är försiktiga och ställer sina i karantän, annars kommer nog hela stallarna vara fulla med prickiga, bitvis pälslösa hästar om några veckor. Mer om henne kan du läsa här