Blivande föl i långa banor!

Med erfarenhet, duktiga ston och en engagerad veterinär blir stona dräktiga på löpande band. På bilden ett 21-dagars foster e Quintero la Silla-Lord Z-Darco. Extra roligt är att Top Pauline e Parco-Corofino, som har så många syskon i svår klass äntligen blev dräktig. Hon hade en date med vår fullblodshingst Ghost, och det gjorde susen. Blir en toppenkombination. Ett föl att se fram emot, liksom så många andra. 4-åriga Heartsease är också dräktig med Quintero, vete 17 om det får plats så mycket hoppgener i en härstamning. Fina Carezz och Belami väntar barn ihop. Sist men inte minst inspekterade vi ett litet underverk efter Emerald v/d Ruytenhof-Lancado-Cornet Obolensky. Tyvärr var inte Claire dräktig, men vi tar ett nytt bakt.prov och en låda från Frankrike med pigga Quintero-spermier stod och väntade. Skam den som ger sig.