Betäckningssäsongen 2018

Det blev en lång och väldigt varm säsong, i mitten orkade inte ens hingstarna stå till tjänst och stona har inte visat brunst lika bra som de brukar. Vi gav upp mitt i sommaren pga värmen men säsongen har ändå varit väldigt bra, och några av stona kommer bättre i fas till nästa fölning 2020 när de nu inte blev ombetäckta i år. 16 ston betäckta, i början av säsongen inga bakterier alls, i slutet i princip alla med olika bakterier. Några ston blev bara betäckta i en brunst, vi brukar ge dem 2 försök men så inte i år. 16 ston betäckta/seminerade, 13 dräktiga. Ett har resorberat, ett sto är sålt, så 11 föl kan det bli nästa år. 

 1. Z-Claire (Clarimo-Contender) x Romario bf 11/4
 2. Top Pauline (Parco-Coriano) x Romario 24/4
 3. Yahoo (Allegretto-Falleur) x Romario 24/4
 4. Wind Beauty (Igor Brick-SJ's Photo) x Apollo 1/5 
 5. Skyfall E (Sir Cisco-Mondras) x Apollo beräknad fölning 1/5 
 6. How to Carezz Firfod (Zardin Firfod-Kanudos XX) x First Edition bf 17/5
 7. Heartsease E (Heart-Throb BS-Lynford) x Cypriano 25/6
 8. Mojito E (Coupe d'Or-Ilasso) x Heart-Throb BS 5/7
 9. Mai Thai E (Kashmir-Ilasso) x Heart-Throb BS bf 7/7
 10. Little Lucy (Lord Z-Darco) x Romario 24/7
 11. Wicky Paola (De Niro-Landkaiser) x Apollo 5/8