Spännande föl på gång!

Även om avelssäsongen går mot sitt slut för många så är vi i full gång. Nu brunstar stona fint, är behandlade för infektioner och de två senaste som seminerats är systrarna Mai Thai E & Mojito E. Homozygota Mai Thai har ju ett förtjusande stoföl vid sidan efter Frascino i år och jag hade så gärna velat ha Sensation till henne, men han förbereds nu för sitt hingstprov och var inte tillgänglig. Val nr 2 Finest Selection gick inte att få just nu så det fick bli val nr 3, For Romance OLD, vilket inte är alls illa, jag har tyckt om honom ända sedan första gången jag såg honom. Så om det vill sig väl blir det ett skäckigt föl efter honom nästa år (det enda i världen?). Syster Mojito har ju svårklasshopparen Coupe d'Or till far, och här är magen utleasad, och leasingtagaren har valt hingstprovvinnaren Kètanou (Kalaska de Semilly-Corrado I) till henne. Nu håller vi tummarna att vi hittar fosterblåsor på båda om några veckor.