3 föl på 20 timmar!

Igår den 29:e födde vårt statspremiesto Actress årets enda stoföl mitt på blanka förmiddagen. Far är fina Granilli S. Brun med bläs och en strumpa bak.

Vi trodde Margherita skulle bli nästa sto så kameran var satt på hennes box. Halv fem i morse blev hon jätteorolig i boxen och tittade hela tiden på boxen mittemot. Jag trodde La Bamba hade rullat fast eller någonting och fick ut, och får se hennes son födas. En brun hingst med bläs. Pappa är Granilli S igen, produktiv herre, Actress och La Bamba blev betäckta på samma dag. Margherita blev helt till sig när La Bambas föl kom på fötter och halv åtta bestämde hon att nu ville hon ha en egen, och födde en skäckig son. Pappa? Granilli S så klart. Har aldrig sett en hingst prägla sina föl som han. Vi har nu 6 stycken. De är inte så stora när de föds, men växer på sig bra. Vackra huvuden, välvda halsar, är väldigt ädla och rör sig bra. Bilder kommer.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0